Werken bij NeXT

NeXT advocaten zoekt advocaten
You're NeXT?

Who’s NeXT: 

NeXT advocaten staat voor daadkracht en resultaat. Bij NeXT advocaten houden we van aanpakken en verlenen we hoogwaardige juridische diensten aan een keur aan cliënten. Onze cliënten bestaan voornamelijk uit ondernemingen, ondernemers, instellingen en overheden.

NeXT advocaten bedient haar cliënten met een slagvaardige, ambitieuze en flexibele organisatie vanuit haar goed geoutilleerde kantoor in Tilburg.

What’s NeXT:

Ter uitbreiding van de sectie Vastgoed & Overheid is NeXT advocaten op zoek naar:

  • Een advocaat-medewerker Overheids- en Bestuursrecht met ambitie en met affiniteit voor het algemene bestuursrecht, omgevingsrecht, planschade, onteigening en overheidsaansprakelijkheid.

You’re NeXT?

Wil je leren van en samenwerken met ervaren advocaten? Wil je deel uitmaken van een overzichtelijke, informele, flexibele en slagvaardige club? Wil je werken voor mooie ondernemingen, ondernemers, overheden en instellingen? Wil je adviseren, maar ook procederen en ervaring opdoen in alle facetten van de advocatuur? Beschik je over commerciële en acquisitieve vaardigheden? Ben je communicatief sterk en ambitieus?

Dan ben je bij NeXT advocaten aan het goede adres! We maken graag kennis met jou, om te luisteren naar jouw verhaal en om je te vertellen over onze mooie organisatie.

Ben je geïnteresseerd? Stuur je motivatiebrief en CV naar: r.bressers@nextadvocaten.nl