mr. Pieter Jansen

Doelgericht naar een oplossing

Ondernemings- en Insolventierecht

Pieter heeft ruime ervaring in het voorkomen en oplossen van contractuele geschillen, in het bijzonder op het gebied van het aansprakelijkheidsrecht, vastgoedrecht en ondernemingsrecht. Op slagvaardige en doelgerichte wijze gaat Pieter te werk waarbij hij een procedure daar waar nodig zeker niet schuwt.

Pieter treedt op voor ondernemingen en aandeelhouders veelal binnen de bouw-, installatie- en telecombranche alsmede voor projectontwikkelaars en beleggers, voor wie hij tevens overnames begeleidt.

Pieter is één van de partners van NeXT advocaten.

In het Rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten staat hij ingeschreven bij het rechtsgebied: Burgerlijk procesrecht. Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Publicaties

Wees gewaarschuwd voor de turboliquidatie

26-07-2023 | Per 15 november 2023 treedt de ‘Tijdelijke wet transparantie turboliquidatie’ in werking. De tijdelijke wet heeft betrekking op de ontbinding en liquidatie op eigen initiatief van de vennootschap en heeft Meer >